Visas Natūralus,Nėra Dirbtinių dažiklių ar Skonio,Didelio Aktyvumo, Cukrus-Nemokamai.
Yra 5 rūšių probiotikai, padeda skatinti žarnyno sveikatą ir padaryti jūsų virškinimo trakto paleisti sklandžiau.
Kiekvienas didelis paketinių cotains 10g,1g gali fermentas 1L pieno.
Produkto Pavadinimas :Lactobacillus Jogurtas Starteris (5 Probiotikais)
Probiotikų Sudėtis:Maltodekstrinas,Lactobacillus bulgaricus,Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus,Lactobacillus plantarum,Lactobacillus casel.
Laikymo trukmė ir Metodas:12 mėnesių kambario temperatūroje sausoje ir vėsioje būklės;18 mėnesių, jei uždaromos ir užšaldyti.
Pagaminimo Data: Žr. plomba
Neto masė: 10g
PLS SKAITYTI TOLIAU PAŽYMI, ATSARGIAI !!!
Pastabos:
1.Primygtinai Rekomenduojame laikyti jį šaldytuve ir užsandarinti.
2.Padėkite jį į ŠALDIKLĮ už daugiau nei 3 valandas, kaip greitai, kaip jūs jį gauti.Jis padės pagerinti gyvybingumą, probiotikai ir padaryti fermentacijos daugiau lengva po užšaldymo.Tada jūs galite naudoti ją bet kuriuo metu.
3.Nenaudokite ploviklių valyti vidinės talpyklos jogurto mašina,pabandykite naudoti verdančio vandens.
4.Įsitikinkite, Jogurtas Starteris Miltelių Maišomas, Tolygiai ir ne klijuoti prie dugno arba šoninių konteinerio.
5.Pabandykite pasirinkti Nenugriebto Pieno, kambario temperatūros.Nenaudokite šalto pieno .
6.Nustatyti, fermentacijos temperatūra aplink 109℉(43℃),fermentacijos metu, paprastai 6-8 valandas,jūs galite pratęsti 10-12hours žiemą.
7.Jūs galite pratęsti fermentacijos laikas didinti rūgštis,bet ne daugiau kaip 15 valandų.
8.Šaldyti fermentuotų jogurtas 3-5 valandas skanesnis.
9.Nedėkite cukraus į jį prieš pradėdami fermentas, jei nėra labai kvalifikuotų,galite pridėti šiek tiek razinos ,braškės,medus, į fermentuoti jogurtas savo skonį.
Dėmesio:
Gaminio pakuotė gali šiek tiek skirtis dėl skirtingų gamybos partijų.
Nesijaudinkite, tai neturės įtakos pačiam gaminiui.
Pakuotė:
vienas didelis pakelis (10g)